Rouwcoaching, voor individuele rouwbegeleiding

Rouwen is behalve een periode van veel verdriet, huilen,  je boos, machteloos of eenzaam voelen, óók het actief zoeken naar een manier om verder te leven mét het verlies.

Als rouwcoach zie ik behalve je gevoelens en emoties ook jouw zoektocht naar een andere unieke invulling van je leven.  Ik ga deze zoektocht met je mee. Op de eerste plaats kun je bij mij terecht met je verhaal. Ik luister en kan jouw verhaal kaderen. De kaders waarvan ik gebruik maak zijn het model voor integrale verliesverwerking, mijn eigen ervaringen, mijn kennis van verschillende manieren van rouwen en psychosociale hulpverlening.

Deze kaders spiegel ik, zodat je een beeld krijgt van jouw eigen unieke manier van rouwen. Ik bied je tal van praktische mogelijkheden in het omgaan met je gevoelens en help je bij je zoektocht naar de plek die jij het verlies in jouw leven wil geven opdat je uiteindelijk vanuit je eigen kracht verder kunt.

Voor wie is rouwcoaching geschikt?

Deze vorm van coaching is bedoeld voor mensen die een ernstig verlies hebben meegemaakt en niet in hun eentje willen zoeken naar een manier om hier goed mee om te gaan.


Praktische informatie

Rouwcoaching is een vorm van individuele psychosociale hulpverlening. Afhankelijk van jouw wensen kan dit plaatsvinden in mijn praktijkruimte in Nuenen, bij jou thuis of voor mensen op grotere afstand via beeldbellen.

Voor rouwcoaching geldt een tarief van € 70 per uur exclusief eventuele reiskosten.  Het eerste uur geldt als kennismaking. Besluit je na het kennismakingsgesprek niet door te gaan, dan wordt dit gesprek ook niet in rekening gebracht. Het aantal uren is helemaal afhankelijk van jouw behoefte. Uit ervaring weet ik dat 5 of 6 uur rouwcoaching vaak voldoende is. In veel gevallen wordt rouwcoaching vergoed door de zorgverzekering of werkgever. Klik hier voor meer informatie over de mogelijkheden voor vergoeding.

Aanmelden

Aanmelden is mogelijk door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of plan direct online een afspraak.